Pedicure Aan Huis Tilburg

PEDICURE AAN HUIS TILBURG

professionele pedicure en manicure bij u thuis en woonzorgcentra

Pedicure Aan Huis Tilburg

Wat zijn kloven?

Veel mensen hebben last van kloven aan de hiel. Een kloof ziet eruit als een snee in de huid en kan erg pijnlijk zijn. De huid is ruw en droog waardoor de kloven open barsten en gaan bloeden. Als er daarnaast symptomen zijn als roodheid, warmte en zwelling, kan er sprake zijn van een infectie. 

 

De oorzaak van kloven.

Als er overmatig eelt aanwezig is kan door uitdroging een kloof ontstaan omdat het eelt breekt door de druk van de voet. Door droogte is de huid minder soepel en kunnen scheurtjes ontstaan in de voet waardoor een kloof kan ontstaan. Een droge en niet-elastische huid is één van de belangrijkste oorzaken voor de vorming van hielkloven. Ook lopen op slippers kan een oorzaak zijn voor het krijgen van kloven. Overgewicht, standsafwijking van de voet en slechtpassende schoenen kunnen kloven aan de hielen veroorzaken.

 

Hoe kloven behandelen?

Onze pedicures gebruiken geavanceerde technieken om eelt en kloven de verwijderen. We behandelen deze klachten professioneel. Smeer dagelijks een voedende voetcrème zodat de huid soepel wordt en blijft. Vermijd lopen op slippers en draag goed passende schoenen.

 

Heeft u verder nog vragen?

Aarzel dan niet en neem contact op, wij helpen u graag verder. 

 

Wij werken op afspraak voor maximale aandacht voor uw zorgbehoeften.

Vul het Contactformulier in en plan een afspraak voor een pedicurebehandeling aan huis in Tilburg en omstreken. Voetproblemen zoals overmatig eelt, likdoorns, ingegroeide teennagels en schimmelnagels zijn voor ons geen probleem.

Pedicure Aan Huis Tilburg

 

Maandag: 12.00-18.00 
Di-Wo-Do: 9.30-18.00 
Vrijdag: 9.30-12.00

 

Geef elke stap de kracht van gezondheid en welzijn met Pedicure Aan Huis Tilburg

Bij geen gehoor graag WhatsApp bericht, SMS bericht of stuur een e-mailbericht naar: 

info@pedicureaanhuistilburg.nl

 

Saskia van Riel

Gediplomeerd en geregistreerd lid bij Branche- organisatie Provoet

4,8 van de 5
Bekijk 43 reviews