Pedicure Aan Huis Tilburg

PEDICURE AAN HUIS TILBURG

professionele pedicure en manicure bij u thuis en woonzorgcentra

Pedicure Aan Huis Tilburg

Wat is een ingegroeide teennagel?

Bij een ingegroeide teennagel groeien de randen of hoeken van de nagel in de huid. Het komt vooral voor aan de nagels van de grote teen. Er ontstaat vaak een ontsteking omdat de rand van de nagel in het nagelbed drukt. De teen wordt gezwollen, dik en rood. Het risico op complicaties is groter als je diabetes of andere aandoeningen hebt die een slechte bloedsomloop veroorzaken.

 

De Oorzaak van een ingegroeide teennagel.

Slecht passende schoenen die druk veroorzaken. Te kort geknipte nagels of te rond afgeknipt bij de hoeken kunnen ingegroeide teennagels en eelt veroorzaken. Genetische aanleg of een slechte houding kunnen ook ingegroeide teennagels veroorzaken.

 

Hoe een ingegroeide teennagel behandelen?

Wat u zelf kunt doen is een voetenbad met dodezeezout nemen om de wond goed schoon te houden. Daarna afdekken met een steriel gaasje om de teen te beschermen. Draag ruime schoenen en knip de nagels altijd recht af.  De pedicure van Pedicure Aan Huis Tilburg kan een zacht stukje materiaal onder de nagelhoek en in de nagelwal aanbrengen om overmatige druk aan de teen te voorkomen.

 

Heeft u verder nog vragen? 

Aarzel dan niet en neem contact op, wij helpen u graag verder. Onze klanten melden vaak een verbetering in hun loopcomfort na slechts één behandeling. Bekijk hier onze Tarieven. Maak een Afspraak bij Pedicure Aan Huis Tilburg en ontdek hoeveel verschil het kan maken. Voetproblemen zoals overmatig eelt, likdoorns, ingegroeide teennagels en schimmelnagels zijn voor ons geen probleem.

Pedicure Aan Huis Tilburg

 

Maandag: 12.00-18.00 
Di-Wo-Do: 9.30-18.00 
Vrijdag: 9.30-12.00

 

Geef elke stap de kracht van gezondheid en welzijn met Pedicure Aan Huis Tilburg

Bij geen gehoor graag WhatsApp bericht, SMS bericht of stuur een e-mailbericht naar: 

info@pedicureaanhuistilburg.nl

 

Saskia van Riel

Gediplomeerd en geregistreerd lid bij Branche- organisatie Provoet

4,8 van de 5
Bekijk 43 reviews